Fasole batuta cu slanina

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2014 | 7200 vizualizari

 

O bomba calorica cum spun unii,dar noi o adoram.

 

INGREDIENTE

  • o mana de fasole boabe
  • o ceapa
  • slanina
  • un varf cutit boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu slanina:

Punem fasolea la fiert cu sare. Curatam ceapa si o taiem cubulete. Cand fasolea a fiert o strecuram, pastram apa de la fasole si o maruntim cu blendarul adaugand putin cate putin apa. Cand este gata o punem pe un platou.

Slanina o taiem fasii mai lungi pe care le crestam si le prajim putin intr-o tigaie fara ulei, cand slanina este gata o asezam pe platou peste fasole, ceapa o calim in uleiul de la slanina si adaugam un varf de cutit de boia dulce. Ceapa calita o turnam peste fasole impreuna cu uleiul ramas. Putem servi cu muraturi rosii etc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu slanina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, cu carnati